U bent hier

TIP: Gratis adverteren in Google

Vergroot de bekendheid van je non-profitorganisatie

Wist je dat veel grote bedrijven graag hun steentje bijdragen aan een betere wereld? Zo biedt Google sommige diensten gratis aan voor non-profit organisaties. Zoals onder andere: gratis adverteren in Google (Google Ad Grants).

Voorwaarde
Belangrijkste voorwaarde: dat jullie organisatie een geregistreerde en erkende liefdadigheids- of non-profitorganisatie is. En dus in het bezit is van een VZW erkenning).

Gratis adverteren
Google Ad Grants is de non-profitversie van AdWords, het online advertentieprogramma van Google. Als organisatie krijg je hier $ 10.000 advertentietegoed per maand, gratis en voor niets, om jullie missie en initiatieven te promoten op pagina’s met zoekresultaten van Google. Erg interessant. Je moet er wel even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wel iets!

Aanmelden
Stap 1: Je organisatie registreren bij Socialware – zij geven IT producten en diensten voor vzw’s.

Stap 2: Als de registratie is goedgekeurd kan je een TechSoup/SOCIALware validatietoken aanvragen. Deze heb je nodig om een gratis lidmaatschap bij Google aan te vragen. Aanmelden hiervoor kan hier.

Stap 3: Als de aanvraag bij Google is goedgekeurd kun je aan de slag met het maken van advertenties en campagnes, om jullie organisatie kosteloos onder de aandacht te brengen.

Succes!

Meer informatie over het programma en de voorwaarden lees je hier.

 

Lees ook 

Hoe vind je vrijwilligers? Vrijwilligers werven is een kunst

Vrijwilligers

Om vrijwilligers te werven kan je gratis gebruik maken van de vacaturebank vrijwilligerswerk.be

Vrijwilligers

Onze vormingen volgen op actuele noden van vrijwilligers en organisaties, met voorbeelden geplukt uit de Brusselse praktijk

Vrijwilligers