U bent hier

Bedrijf zoekt vrijwilligerswerk

Bedrijf zoekt vrijwilligerswerk

Bedrijven motiveren steeds meer hun personeel om een (halve) dag vrijwilligerswerk te doen en hulp te bieden.
 

Wij krijgen ook regelmatig de vraag van bedrijven of ze een handje kunnen toesteken bij een Brusselse vrijwilligersorganisaties voor een dag. Is jouw organisatie op zoek naar een grote groep vrijwilligers voor een project van 1 dag? 

Indien ja, het personeel van  Research Executive Agency (REA) is op zoek naar vrijwilligerswerk  in Brussel. Dit in het kader van een team building activiteit.

 

OPROEP:

REA werd in 2007 opgericht door de Europese Commissie met als doel de EU onderzoeks- en innovatie politiek te ondersteunen. Het financiert hoog kwalitatieve onderzoeksprojecten in o.a. de domeinen ruimtevaart, gezondheid, veiligheid en milieu. REA stelt momenteel iets meer dan 700 mensen te werk met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Afhankelijk van de noden, wordt het personeel aangeworven voor een waaier van taken zoals de coördinatie van projecten, management, juridisch advies, financieel advies, HR, enz. Elke dienst in REA is samengesteld uit ongeveer 60 mensen. Om de goede samenwerking binnen de diensten te bevorderen, kunnen zij jaarlijks een team building organiseren.

Aangezien REA zich in het hart van Brussel bevindt, zou het agentschap graag zijn bijdrage leveren d.m.v. vrijwilligerswerk, bij voorkeur in het Engels en/of Frans.

Vindt u dat ons enthousiasme en onze motivatie uw organisatie van dienst kunnen zijn voor één dag?  Laat het ons dan a.u.b. weten door contact op te nemen met het REA Training Team: REA-Training@ec.europa.eu

Lees ook 

Vacature in de kijker, tijdelijke opdrachten, vrijwilligerswerk in het buitenland en veel meer.

Vrijwilligers

Om vrijwilligers te werven kan je gratis gebruik maken van de vacaturebank vrijwilligerswerk.be

Vrijwilligers

Wil jij ook een vrijwilliger in de kijker stellen? Wij komen langs voor een interview en foto’s

Vrijwilligers